Leifheit groothandel VanHuisz

Groothandel met kennis en leuke extra's

Leifheit groothandel VanHuisz

Ben je als winkelier op zoek naar een Leifheit groothandel om je huishoudassortiment succesvol te maken, dan ben je bij VanHuisz aan het perfecte adres. VanHuisz is de Nederlandse vertegenwoordiger van A-merken waaronder Leifheit, maar ook bijvoorbeeld Zenker en Fackelmann. Als Leifheit groothandel bieden we jou als winkelier een gebruiksvriendelijk bestelplatform, advies op maat en hulp bij marketing en acties.

Leifheit groothandel met kennis

Wij van VanHuisz fungeren al ruim 20 jaar als groothandel van Leifheit in Nederland. Dankzij onze uitgebreide markt- en productkennis en goede contacten bij het merk, zijn wij altijd op de hoogte van alle noviteiten en handigheden. Wij kunnen je dan ook alles uitleggen over de producten, zaken zoals garantieregelingen en we kunnen je zelfs voorzien van een compleet schappenplan. Zo wordt Leifheit inkopen wel heel gemakkelijk!

Leifheit groothandel met extra’s

Als groothandel van Leifheit kunnen we jou persoonlijk adviseren. Welke producten heeft jouw klant nodig en maken jouw huishoudassortiment tot een succes? Welke schapindeling is slim? Dit zijn belangrijke punten die aandacht nodig hebben. Om jou tijd te besparen, denken wij in deze zaken met je mee. Zo kun jij je klant optimaal bedienen én heb je tijd over voor je winkel, personeel en klanten.

Lees meer over advies op maat

Marketingondersteuning

Ook op gebied van marketing kunnen wij als Leifheit groothandel met je meedenken. We bieden je inspiratie over seizoensgebonden acties, maar kunnen ook meedenken als het gaat om folders of displays. We informeren je bovendien over de reclamecampagnes die Leifheit lanceert, zodat jij daarvan op de hoogte bent en hierop kunt meeliften met jouw assortiment.

Meer over Leifheit Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder