Lentekriebels: alles spik en span

Onmisbare artikelen voor jouw klant bij de voorjaarsschoonmaak

Lentekriebels: alles spik en span

Aangename temperaturen, het zonnetje erbij en alles weer in bloei. De lente is in volle gang en dat betekent ook dat jouw klant alles thuis aan kant gaat maken. Zowel binnen als buiten. Voor de tuin hebben we al tips gegeven voor de beste trappen en ladders. Maar ook om binnen alles netjes te maken, hebben we dé must haves voor jouw asortiment op een rijtje gezet.

Set raamtrekker van Leifheit

Deze XL Set Window Slider Telescope van Leifheit maakt het schoonmaken van ramen, maar ook tegels of douchecabines kinderspel. Volledig en streeploos. De trekker is voorzien van een verstelbare telescoopsteel, van 145 tot wel 415 cm. Dankzij een beweegbaar gewricht kan je klant ook in een slingerende beweging wissen. Voor het inwassen van gladde oppervlakken bevat de set ook een wisserhoes. De set bevat dus:

  • een trekker;
  • een verstelbare steel;
  • wisserhoes;
  • een vervangbare rubberen lip. 

Leifheit dweilsysteem Set Clean Twist Disc Mop Ergo

Alles wat komt kijken bij het dweilen van de vloer, is gemakkelijk en met minimale inspanning uit te voeren. Het rotatiemechanisme van deze dweil maakt goed uitwringen gemakkelijk, zodat je klant strepen en sporen van het schoonmaken voorkomt. Lekker rechtop blijven staan en de handen schoon houden tijdens het dweilen. Dat maakt dit Leifheit dweilsysteem mogelijk.

Rotho Tower Brisen ladekast met wieltjes

Bij het aan kant maken van het huis hoort ook het opruimen van winterspullen en andere spullen die niet nodig zijn. Om dat ruimtebesparend te doen, heeft het merk Rotho een wel heel handige ladekast. Hierin stapelt je klant drie opbergdozen van 16 liter op elkaar. Met de wieltjes is de kast gemakkelijk te verplaatsen. Opgeruimd staat netjes!

Lees ook over onze opbergboxen.

Hailo afvalscheider Öko Vario XL RVS

Afval scheiden en daarmee bijdragen aan een beter milieu was nog nooit zo makkelijk. Met deze Hailo afvalscheider heeft je klant twee grote afvalemmers, optioneel op te delen in tweeën. In totaal kan je klant drie afvalsoorten scheiden, zoals restafval, plastic en groen afval. De bovenste emmer is met een sensorgestuurd deksel te bedienen. De onderste is eenvoudig uitschuifbaar. De afvalscheider werkt op zes AA batterijen (niet inbegrepen) en is gemaakt van roestvrijstaal als behuizing. 

Om alles schoon en netjes te maken, kan jouw klant deze vier artikelen heel goed gebruiken. Zo is het snel gepiept en kan je klant genieten van een schone en nette omgeving. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder