Moeders mooiste keuken- en schoonmaakartikelen

Must haves voor jouw assortiment rond Moederdag

Moeders mooiste keuken- en schoonmaakartikelen

Over een kleine maand gaan jouw klanten hun moeders weer even in het zonnetje zetten tijdens Moederdag. Wanneer de tijd van tekeningen en zelfgemaakte schoolwerkjes voorbij is, is het tijd haar iets praktisch te geven. Wat is immers een beter cadeau dan ultiem comfort en gemak in het dagelijks leven?

Wij hebben de handigste artikelen voor je op een rijtje gezet, die voor Moederdag niet in jouw assortiment mogen ontbreken. 

Rotho Albula Multibag

Een multifunctionele plastic boodschappentas van Rotho voor de boodschappen, als tuinhulpje of tijdens het winkelen, sporten of picknicken. De tas is in diverse modieuze kleuren leverbaar en kan tot 40 kg dragen. Deze praktische tas is gemaakt van gerecycled plastic en is ook 100% recyclebaar. Ook nog duurzaam dus!

Zenker Springvorm Creative Studio

Voor de klanten die hun moeder graag verrassen met een zelfgemaakte bakcreatie, is er de hartvormige springvorm van Zenker. Voor de moeders die zelf graag bakken, is dit natuurlijk een ultiem geschenk. De springvorm is hittebestendig, ook voor temperaturen boven de 230 graden. De bakvormen van Zenker staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het ultieme gemak.

Lees ook over onze groothandel keukenartikelen.

Soehnle Digitale Keukenweegschaal Bamboo

Perfecte verhoudingen zorgen voor een perfect resultaat in de keuken. Deze keukenweegschaal van Soehnle meet nauwkeurig en is voorzien van een doorweegfunctie (tarra). De cijfers zijn duidelijk leesbaar op het lcd-scherm. De eenheden kan je klant instellen op g/kg en oz/lb. 

Leifheit Comfort Spraymop Easy Spray

Met deze vloerwisser van Leifheit maakt jouw klant (of zijn moeder) de vloer spik en span. En dat met minimale inspanning. De vloerwisser is voorzien van een sprayreservoir op de steel, waarmee eenvoudig kan worden gedweild zonder emmer. Ook voor gevoelige vloeren is de vloerwisser geschikt. De sprayfunctie maakt namelijk een exacte dosering mogelijk.

Lees ook over onze schoonmaak groothandel.

Met verschillende schoonmaak- en keukenhulpjes in jouw assortiment wordt Moederdag een succesvolle themadag voor jouw winkel. Jij biedt je klant wat hij nodig heeft.

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder